Bedrukte Verpakkingen

Bedrukte emmers zijn een perfecte eyecatcher voor uw bedrijf bij elk evenement, beurs of promotie. Als specialist met ruim 22 jaar ervaring in het bedrukken van onder andere  emmers, bieden wij kwaliteitsproducten die zowel functioneel als aantrekkelijk zijn. Onze agri-emmers zijn bijvoorbeeld perfect voor het transporteren van boodschap of logo, Daarnaast zijn ze uitermate geschikt om producten in te vervoeren of te gebruiken tijdens het klussen.


Enig resultaat

emmerbedrukke_bedrukte emmer_assortiment

Bedrukte emmer 12 liter 100 stuks

 435,66 Info »
emmerbedrukke_bedrukte emmer_assortiment

Bedrukte emmer 12 liter 25 stuks

 158,99 Info »
emmerbedrukke_bedrukte emmer_assortiment

Bedrukte emmer 12 liter 250 stuks

 1.070,60 Info »
emmerbedrukke_bedrukte emmer_assortiment

Bedrukte emmer 12 liter 50 stuks

 287,42 Info »
emmers bedrukken_bedrukte emmer.nl_verpakkingswebwinke.nl

Bedrukte toolbox 25 stuks

 190,00 Info »
emmers bedrukken_bedrukte emmer.nl_verpakkingswebwinke.nl

Bedrukte toolbox 50 stuks

 351,40 Info »
emmers bedrukken_bedrukte emmer.nl_verpakkingswebwinke.nl

Bedrukte toolbox 100 stuks

 658,24 Info »
Bedrukte-toolboxen_verpakkingswebwinkel.nl

Bedrukte toolbox 250 stuks

 1.600,60 Info »

Daarnaast bieden wij ook unieke bedrukte emmers met deksel aan, zodat uw producten extra beschermd zijn tijdens transport.

Met onze emmer bedrukken service kunt u zelf uw emmer ontwerpen met uw eigen logo of design. Zo krijgt u een unieke bedrukte emmer die perfect aansluit bij uw merkidentiteit. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een gereedschapsbak of tool box met logo bedrukken. Zo heeft u altijd uw gereedschap bij de hand en valt dit op tijdens elk evenement. Indien gewenst kunt  u deze afsluiten met een passend deksel.

Onze voerschep met logo is ook een populaire keuze voor het bedrukken van kunststof producten. Dankzij ons rond zeefdrukwerk zal uw ontwerp lange tijd op de schep blijven zitten, zodat u er lange tijd plezier van zult hebben. Kortom, met onze beste emmers, gereedschapsbakken en voerschepen, kunt u uw merknaam of logo gemakkelijk onder de aandacht brengen bij uw doelgroep.

Onze emmers toolboxen en voerscheppen met logo zijn een populaire keuze voor het bedrukken van kunststof producten. Dankzij ons rond zeefdrukwerk zal uw ontwerp lange tijd op de producten blijven zitten, zodat u er lange tijd plezier van zult hebben. Kortom, met onze beste emmers, gereedschapsbakken en voerschepen, kunt u uw merknaam of logo gemakkelijk onder de aandacht brengen bij uw doelgroep.

Selecteer een Afleverpunt

Secured By miniOrange