Emmers met deksel

Emmers in verschillende maten & kleuren

Emmers met deksel zijn een essentieel onderdeel van zowel de food- als non-food industrie. Bij Verpakkingswebwinkel.nl begrijpen we de diversiteit en behoeften van onze klanten. In het assortiment vindt u emmers in verschillende maten en kleuren, waaronder witte, transparante en zwarte emmers, die ideaal zijn voor het opslaan van sauzen, voedselproducten, poeders en meer. We bieden zowel losse emmers als grotere aantallen, waardoor we kunnen voldoen aan zowel kleine als grote behoeften.


Showing 1–12 of 68 results

Emmer 1 liter wit met deksel vooraanzicht

Emmer 1 liter met deksel

 0,88 63,36 Info »
Zwarte emmer met deksel

Emmer 1 liter met deksel 1 stuks Zwart

 0,97 Info »
Zwarte emmer met deksel

Emmers 1 liter met deksel – 10 stuks zwart

 8,50 € 0,89 per stuk Info »
Zwarte emmer met deksel

Emmers 1 liter met deksel 25 stuks Zwart

 19,64 € 0,82 per stuk Info »
Zwarte emmer met deksel

Emmers 1 liter met deksel – 50 stuks zwart

 33,88 € 0,77 per stuk Info »
Zwarte emmer met deksel

Emmers 1 liter met deksel – 100 stuks zwart

 68,91 € 0,72 per stuk Info »
Zwarte emmer met deksel

Emmers 1 liter met deksel – 500 stuks zwart

 259,70 € 0,49 per stuk Info »
Emmer 3 liter wit met deksels vooraanzicht

Emmer 3.2 liter met deksel – 1 stuks

 1,99 € 2,41 per stuk Info »
emmer3-liter_transparant_verpakkingswebwinkel.nl

Emmer 3.2 liter met deksel – 1 stuks transparant

 2,01 Info »
emmer3-liter_transparant_verpakkingswebwinkel.nl

Emmer 3.2 liter met deksel – 10 stuks transparant

 14,07 € 1,327 per stuk Info »
emmer3-liter_transparant_verpakkingswebwinkel.nl

Emmer 3.2 liter met deksel – 100 stuks transparant

 99,64 € 0,94 per stuk Info »
emmer3-liter_transparant_verpakkingswebwinkel.nl

Emmer 3.2 liter met deksel – 1520 stuks transparant

 1.185,60 € 0,78 per stuk Info »

U kunt de emmers met deksel bijvoorbeeld gebruiken voor het opslaan van sauzen, voedselproducten en poeders. Wilt u het gebruik van de emmer met deksel gemakkelijker maken, bekijk dan ook onze plastic emmer accessoires. Mocht u een label op de emmer willen met uw merknaam of een ingrediëntenlijst, dan is dit ook mogelijk bij Verpakkingswebwinkel.nl! Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om emmers te bedrukken. Zo zorgen we voor een emmer die perfect aansluit bij uw behoeften. Het grote voordeel van Verpakkingswebwinkel.nl is dat alle producten uit eigen voorraad worden geleverd. Als u voor 14:00 besteld is de bestelling de volgende werkdag al in huis! Zo bent u altijd verzekerd van een snelle levering en kunt u de emmers snel gebruiken.

 

Zijn de emmers goed afgesloten?

Een uniek kenmerk van onze emmers met deksel is hun luchtdichtheid. Dit is van cruciaal belang voor het behoud van de kwaliteit en houdbaarheid van producten. Onze luchtdichte emmers garanderen versheid, beschermen tegen contaminatie, behouden geuren en verlengen de houdbaarheid van de inhoud. Ze zijn ook ideaal voor veilig transport, dankzij hun robuuste ontwerp dat lekken voorkomt.

 

Herhaald gebruik van onze emmers

Als bedrijf is het essentieel om de kwaliteit en veiligheid van uw producten te waarborgen, en een van de manieren om dat te doen, is door ervoor te zorgen dat uw verpakkingsmaterialen, zoals emmers, altijd schoon en hygiënisch zijn. Lees hier hoe u de emmers herhaald gebruikt.

 

Stapelbaarheid en efficiënt ruimtegebruik

De emmers zijn ontworpen voor efficiënt ruimtegebruik. Ze zijn stapelbaar, wat bijdraagt aan een betere organisatie van de werkplaats en de productiviteit verhoogt. Deze stapelbaarheid is bijzonder nuttig voor bedrijven die hun opslagruimte optimaal willen benutten. Bovendien vermindert dit het risico op omvallen en productbeschadiging.

 

Personalisatie en flexibele Bestellingen

We bieden de mogelijkheid om emmers te bedrukken, waardoor uw merk zichtbaar blijft tijdens opslag en transport. Bedrukte emmers zijn per 25 stuks te bestellen. Onze flexibele bestelopties, van kleine tot grote volumes, gecombineerd met de praktische voordelen van onze emmers, maken het mogelijk voor elk bedrijf om zijn middelen efficiënt in te zetten.

 

Vragen of advies nodig over de emmers met deksel?

Vragen of advies nodig over de emmers met deksel? Wij hebben veel kennis en expertise in huis, waardoor we u goed kunnen adviseren over een bepaald soort emmer met deksel. Heeft u een product en een behoefte om deze te verpakken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het beste kwaliteit verpakkingen. Heeft u een specifieke vraag over de emmers met deksel, zoekt u een bepaald formaat of kleur die u niet op onze website kan vinden? Bel of mail ons gerust, we helpen u graag! Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30-17.00.

Selecteer een Afleverpunt

Secured By miniOrange