Fruitbakjes

Fruitbakjes

Bent u op zoek naar fruitbakjes? Verpakkingswinkel.nl heeft altijd de juiste bakjes in huis die u zoekt. We hebben veel verschillende soorten en maten van 180ml t/m 1000ml. Deze bakjes worden vaak gebruikt in de food sector voor het afvullen van fruit, snoep, koek, enz.

Voorraad

Wanneer u bij Verpakkingswebwinkels bakjes besteld voor fruit of iets dergelijks dan bent u ervan verzekerd dat u dit snel in huis heeft! We leveren alles uit voorraad wat wil zeggen dat als u voor 14.00 besteld heeft, u de volgende werkdag de bakjes in huis heeft! Dit is makkelijk en ideaal en wij streven ernaar om alles in voorraad te houden, zelfs wanneer de fabrieken de voorraad niet kunnen garanderen!

Waarom onze bakjes?

Verpakkingswebwinkel.nl garandeert kwaliteit. Dat is 1. Maar punt 2 is dat u uw producten gewaarborgd in bakjes kunt doen die voor deze doeleinden zijn geschikt. Verpakkingswebwinkel beschikt over een hoge leveringsgraad wat inhoud dat wij voldoen aan de gestelde eisen die deze branche van ons vraagt. Vandaar dat wij de bakjes of potten van 180ml tot 870ml uitsluitend per volle doos verkopen. Wanneer we kleinere aantallen moeten gaan doen dan kan er stof in de dozen komen en dus in uw verpakkingen wat wij niet willen. Dit geldt overigens alleen voor de transparante potten die wij hebben. De witte worden veel meer doeleinden ingezet, u kunt hierbij denken aan de technische industrie waar er bijvoorbeeld olie ingaat of iets dergelijks.

Afhaal mogelijk

Wilt u bakjes komen afhalen? Geen probleem, u bent van harte welkom bij ons! De koffie staat klaar en u kunt bij ons ook gewoon pinnen. Een belletje van tevoren is het enigste wat wij op prijs stellen!

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze bakjes?
Neem gerust contact met ons op, geen vraag is voor ons teveel!
Tel: +31 (0) 318 306 614
Mail: info@ikub.nl

fruitbakjes 180ml - Verpakkingswebwinkel.nl Fruitbakjes 300ml - Verpakkingswebwinkel.nl Fruitbakjes 365ml - Verpakkingswebwinkel.nl Fruitbakjes 500ml - Verpakkingswebwinkel.nl Fruitbakjes 520ml - Verpakkingswebwinkel.nl Fruitbakjes 870ml - Verpakkingswebwinkel.nl

Fruitbakjes 180ml | Fruitbakjes 300ml | Fruitbakjes 365ml | Fruitbakjes 500ml | Fruitbakjes 520ml | Fruitbakjes 870ml

Selecteer een Afleverpunt

Secured By miniOrange