MVO

Verpakkingswebwinkel.nl hecht waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Niet alleen in woorden maar ook in daden.

Verantwoord ondernemen zien wij als een goede, gezonde mix van mens en milieu. Dit is dan ook de reden dat wij geen materialen laten maken in landen waar kinderarbeid verricht wordt, mensen onder dwang werken enz. Wij zien het als onze plicht om eerlijk te handelen. Ook hechten wij waarde aan mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Is er een project waar we deze mensen kunnen helpen dan zullen we dit doen. Hierbij kunt u denken aan het verwerken van sommige materialen wat seriewerk vereist.

Vervoer/transport:
Vervoer van onze producten is ook een onderwerp die we deels onder MVO verstaan binnen Verpakkingswebwinkel.nl. Dit geldt voor de bestellingen die groter zijn dan een standaard pakket die we met de reguliere pakketdienst verzenden. Wij hechten waarde aan de manier van transport omdat er in deze branche veel roering is als het gaat om het betalen van personeel. De vervoerders die wij inhuren garanderen en waarborgen kwaliteit van het vervoer van de pakketten.

Sponsoring:
Verpakkingswebwinkel.nl is lid van De Bewuste Meerwaarde. Voor meer informatie over deze vereniging kunt u kijken op de website: www.debewustemeerwaarde.nl
Daarnaast geven wij een vast gesteld budget uit aan verenigingen waar we ons voor inzetten.

Acquisitie ter telefoon of e-mail wordt niet op prijs gesteld en is niet gewenst.

Selecteer een Afleverpunt

Secured By miniOrange