Over ons

Welkom op de verpakkingswebwinkel van Nederland! Specialist in kunststof verpakkingen. Als het gaat om emmers met deksel, potten met schroefdeksel, jerrycans in verschillende maten en flessen met doppen dan zijn wij de verpakkingswebwinkel die u hierin kunnen voorzien.

Uniek bij Verpakkingswebwinkel

Uniek bij de verpakkingswebwinkel is dat wij alle producten per stuk kunnen leveren. Dit is uniek in Nederland en maakt de verpakkingswebwinkel tot een succesvolle partner van u. Ons doel is om u te ontzorgen wanneer u producten wilt verpakken in emmers met deksels, plastic bakjes, plastic flessen of jerrycans. Verpakkingswebwinkel heeft een ruime keuze in verschillende soorten en kleuren deksels.

Bij de 3 liter emmer, 5 liter emmer en de 10 liter emmers kunt u kiezen. We hebben verschillende kleuren deksels bij de emmers. De verpakkingswebwinkel hecht hier veel waarde aan. Dit omdat deze maten emmers de meest gebruikte emmers zijn in het marktaandeel van Nederland. U kunt zo heel erg makkelijk schakelen als u verschillende producten verpakt in dezelfde emmers. Een andere kleur deksel maakt het verschil en is een eenvoudige oplossing.

Specialist in private labels

Bij Verpakkingswebwinkel kunt u ook terecht voor private labels. De productgegevens, het logo, specificaties op de producten zetten? Verpakkingswebwinkel ontwerpt en realiseert het graag voor u! Ook hierbij geldt: Afname kan met kleine aantallen! Kortom, de verpakkingswebwinkel denkt graag met u mee met elke oplossing.

Heeft u vragen of bent u specifiek opzoek naar een bepaalde verpakking? De verpakkingswebwinkel denkt graag met u mee! Wij hebben veel kanalen en fabrieken waar we onze producten inkopen. We bieden daarom meer dan alleen ons basic assortiment. Bel of mail ons gerust hiervoor, geen vraag is ons teveel, we houden hiervan!

Ons assortiment

Verpakkingswebwinkel blijft door ontwikkelen in producten. Wij houden ons constant bezig met de vragen die er leven in de markt en spelen hier graag op in. Zo breiden wij langzamerhand uit. We streven naar een compleet assortiment. Dit om u zo compleet te kunnen voorzien in allerlei verschillende verpakkingen. Zo bent u aan het juiste adres bij de verpakkingswebwinkel!

Selecteer een Afleverpunt

Secured By miniOrange