Plastic potjes groothandel

[spacer height=”20px”]

Bent u op zoek naar een groothandel in plastic potjes? Dan bent u bij verpakkingswebwinkel op het goede adres. De plastic potjes zijn geschikt voor zowel de foodsector als de non-foodsector. Onze plastic potjes zijn onder de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd en ze zijn goed afsluitbaar.

De potjes hebben wij standaard op voorraad en kunnen wij dus altijd snel leveren. Ze worden verpakt in een doos met daarin een kunststofzak waar de potjes zich in bevinden. U kunt de verschillende maten eenvoudig bekijken in de webshop.

[spacer height=”20px”]

Plastic potjes laten bedrukken

Wij hebben verschillende formaten van onze plastic potjes. De volgende maten hebben wij in ons assortiment: 180 ml, 275 ml, 300 ml, 365 ml, 500 ml, 520 ml, 870 ml en 1000 ml. Al onze potjes worden geleverd met een deksel, zodat deze gelijk klaar zijn voor gebruik. Wij bedrukken indien gewenst uw plastic potjes met uw merknaam of labelen de plastic potjes. U kunt kiezen uit verschillende formaten labels. Heeft u nog vragen? Bel of mail ons gerust. Geen vraag voor ons is teveel!

[spacer height=”20px”]

Groothandel in plastic potjes

U kunt onze plastic potjes gemakkelijk online bestellen. Franco geleverd vanaf € 750,00. Heeft u vragen over de diverse maten of weet u niet zeker welke u het beste kunt aanschaffen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bij Verpakkingswebwinkel helpen wij u graag verder. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:00 tot 17:00. Neem een kijkje in ons aanbod van plastic potjes.

Pot-870-ML_verpakkingswebwinkel.nl

Selecteer een Afleverpunt

Secured By miniOrange