Waarom onze emmers met deksel?

Bij Verpakkingswebwinkel kunt u al een emmer met deksel per stuk bestellen. Dit zien wij als een echte meerwaarde! Uiteraard betaald u iets meer voor één emmer dan voor 10 of 100 stuks maar dat is begrijpelijk, hier zitten namelijk veel handelingskosten aan verbonden die de prijs maken. Wat ook een enorm voordeel is, is dat u zo heel makkelijk een test kunt doen met een bepaald product. U hoeft niet direct grootte aantallen te bestellen, klein beginnen is altijd veilig en de investering is niet hoog.

Emmer met deksel bij verpakkingswebwinkel

Verpakkingswebwinkel.nl levert emmers met deksel. Gewoon compleet dus. Ook hierbij bieden wij het voordeel dat we bij een groot deel van onze emmers in assortiment verschillende kleuren deksels kunnen aanbieden. Dit kan voor u veel voordelen hebben. Een aantal voordelen zijn bijvoorbeeld dat u zo makkelijk onderscheidt kunt maken in de producten waarvoor u ze gebruikt. De emmers zijn wit van kleur en met deksel kunt u dan makkelijk de verschillen maken in de producten. Ook kan dit handig zijn met uw bedrijfskleuren, een deksel die daar mooi past is een plus voor het geheel.

Zitten er altijd hengsels aan de emmers?

Op de 1 liter emmers is bij ons geen beugel/hengsel bevestigd, de overige maten wel. Dit is een bewuste keuze. De 1 liter emmer wordt ook vaak gebruikt al pot. Vandaar dat we hiervoor gekozen hebben. Op de 3 liter emmer, 5 liter emmer, 10 liter emmer en de 20 liter emmer zijn wel allemaal hengels op bevestigd, op de 20 liter emmer zelf een stalen hengsel.
Is een stalen hengsel sterker dan een kunststof hengsel?

Dit is meer een gevoel dan werkelijkheid. Uiteraard is een stalen hengel als product zijnde wel sterker, echter de kunststof hengsels zijn op met name de kleinere emmers (3-10 liter) sterker bevestigd. Dit komt omdat de sluitrand van de emmer zo gemaakt is dat de constructie beter gemaakt kan worden met kunststof als met staal. Met de grotere emmers (vanaf 10 liter) is de stalen hengel wel beter omdat de hengel op zich groter is en daarom met staal meer kracht heeft. Wel is er op de stalen een hengel een kunststof handgreep gemaakt, deze zit om het staal heen geschoven. Dit is puur voor het gebruiksgemak.

Is de kwaliteit van de emmer gewaarborgd?

Alle emmers zijn volgens de hoogste normen geproduceerd zodat ze kunnen worden ingezet op het terrein van de food alsook op het terrein van de non-food. Wanneer u als klant een certificaat hiervan wilt inzien dan kunt u die gratis opvragen via e-mail. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Zo wordt er steekproefsgewijs gecontroleerd op kwaliteit en kracht van de emmer. In samenwerking met de fabrieken hanteren we normen en stellen we hoge eisen als het gaat om transport, verpakking en opslag van de materialen.

Waar worden de emmers met deksel geproduceerd?

Dit is een vraag die we nogal eens krijgen van onze klanten. Wij werken uitsluitend samen met fabrieken in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje. Duurzaamheid in productie en hoge kwaliteit stellen we hierbij als eisen. Vandaar dat we als Verpakkingswebwinkel.nl geen Poolse of Chinese emmers, potten, flessen of jerrycans verkopen.

Produceert Verpakkingswebwinkel.nl zelf?

Nee. Verpakkingswebwinkel.nl is een groothandel in verpakkingen maar geen producent. Het voordeel hiervan is dat we zo breed kunnen schakelen tussen meerdere fabrieken. Ook hierbij kunnen we dan meestal snel een specifiek product voor u regelen. Via deze manier hebben we al veel klanten blij kunnen maken!

Bestel vandaag nog jouw emmers met deksel!

Vragen over onze emmers met deksel?

Heeft u verder nog vragen over onze producten? Wij helpen u graag!
Stuur een e-mail naar info@ikub.nl of bel onze klantenservice: 0318-306614

Selecteer een Afleverpunt

Secured By miniOrange