Waarom onze plastic bakjes?

Verpakkingswebwinkel.nl heeft een ruim assortiment als het gaat om plastic bakjes. De bakjes kunnen breed uitgewerkt worden omdat hier veel verschil in bestaat in zowel de bestemming, als het product op zichzelf.

Wat kan je met de plastic bakjes?

De zogenaamde helder transparante plastic bakjes worden ook wel veel als bakjes verkocht. Bestemmingen hiervan zijn vaak voor nootjes, snoep, of andere delicatessen. Een product met een belevingsdoel dus. Vandaar dat niet de nadruk ligt op een sterke constructie hoewel dit wel meespeelt in het productieproces. Hierbij kunt u denken aan de verbinding van de deksel met de rand ervan. Hoe stevig is het zodat het na een aantal keren gebruik nog steeds goed in elkaar klikt. Dit zijn facetten waar deze plastic bakjes op gebouwd zijn.

Verschillende kleuren schroefdeksels

Bij Verpakkingswebwinkel.nl leveren we verschillende kleuren schroefdeksels bij de 275ml plastic bakjes met schroefdeksel. De flexibiliteit van Verpakkingswebwinkel.nl is dat we graag meedenken en daarin ook mandaat vertonen.

Niet alle plastic bakjes zijn per stuk leverbaar. Verpakkingswebwinkel.nl is ook gebonden aan regels. Dat vinden we niet erg als het gaat over kwaliteit als we het maar duidelijk kunnen maken naar onze klanten en dat kunnen we! De transparante plastic bakjes met deksel leveren we uitsluitend per volle doos. Dit komt omdat deze maten plastic bakjes verpakt zij in elkaar (gestapeld dus) en er dus makkelijk vuil bij of tussen kan komen wanneer de doos geopend wordt en de plastic bakjes verwerkt worden.

Plastic bakjes bestellen

Omdat de investeringen van de transparante plastic bakjes niet erg hoog is zijn we van mening dat we er goed aan doen om deze per volle doos te verkopen. Heeft u er maar een paar nodig en is een volle doos totaal niet relevant voor u? Ons advies is dan om bij een bedrijf die nootjes verwerkt/verkoopt er een paar te kopen, deze hebben door elkaar genomen altijd wat staan op voorraad.

Ontdek het aanbod plastic bakjes!

Heeft u nog vragen over onze plastic bakjes met schroefdeksel of andere plastic bakjes? Bel of mail ons gerust, we staan u graag te woord!

Selecteer een Afleverpunt

Secured By miniOrange