Waarom onze plastic flessen?

De plastic flessen die we op Verpakkingswebwinkel.nl verkopen worden in en om nabije landen in Nederland geproduceerd en afgewerkt. Dit met uitsluiting tot Oost-Europa. Sterk, degelijk en vertrouwde producten die maatschappelijk, verantwoord verkocht kunnen worden is waar we voor staan.

Verschillen tussen witte en transparante flessen

In kwaliteit, sterkte of kracht is geen verschil tussen de 1 liter flessen. De verschillen zijn puur gericht op praktisch. Een witte fles wordt veelal gebruikt voor vloeistoffen waar een middel in zit dat op de bodem gaat liggen en zodoende de uitstraling niet ten goede komt. Dit wordt verholpen door een witte fles. De transparante fles is in gebruik echter wat makkelijker. Het begint al met het vullen van de flessen. U kunt er namelijk doorheen kijken dus precies zien hoe vol de fles is. Dit voorkomt knoeien en vergissingen op afstand.

Krijg ik een dop meegeleverd en welke?

U krijgt standaard bij iedere fles een dop meegeleverd. Dit zijn witte doppen die kindvriendelijk zijn en in inleglaag hebben. De doppen zijn niet op de flessen bevestigd maar worden er los bijgeleverd. Dit omdat als u de dop op de fles draait nadat deze gevuld is de zegelring vast is. Ook heeft dit een praktisch voordeel dat u niet eerst de dop hoeft hoeft te verwijderen voordat u de flessen gaat vullen.

Ontdek het aanbod plastic flessen!

Vragen of onze plastic flessen?

Heeft u nog vragen over onze flessen? Vraag er gerust naar, we staan u graag te woord! Bel of mail ons.

Selecteer een Afleverpunt

Secured By miniOrange