Zwarte emmers met deksel

Bent u op zoek naar zwarte emmers met deksel? Dan bent u bij de Verpakkingswebwinkel op het goede adres. Op Verpakkingswebwinkel kunt u gemakkelijk zwarte emmers met deksel bestellen, in verschillende hoeveelheden. Onze producten worden geproduceerd onder hoge kwaliteitsnormen. Dit maakt de emmers geschikt voor verschillende branches. De emmers worden standaard geleverd met een deksel en hebben een stevige sluiting. Ze worden uitermate sterk en degelijk verpakt in de doos.


Enig resultaat

Zwarte emmer met deksel

Emmer 1 liter met deksel 1 stuks Zwart

 0,97 Info »
Zwarte emmer met deksel

Emmers 1 liter met deksel – 10 stuks zwart

 8,50 € 0,89 per stuk Info »
Zwarte emmer met deksel

Emmers 1 liter met deksel 25 stuks Zwart

 19,64 € 0,82 per stuk Info »
Zwarte emmer met deksel

Emmers 1 liter met deksel – 50 stuks zwart

 33,88 € 0,77 per stuk Info »
Zwarte emmer met deksel

Emmers 1 liter met deksel – 100 stuks zwart

 68,91 € 0,72 per stuk Info »
Zwarte emmer met deksel

Emmers 1 liter met deksel – 500 stuks zwart

 259,70 € 0,49 per stuk Info »

Voordelen van een zwarte emmer met deksel

Deze emmer met deksel wordt veel gebruikt in de food- en non-food sector. De zwarte emmer met deksel is standaard uitgevoerd in de zwarte kleur voor zowel de emmer als de deksel. Daarnaast is de emmer voorzien van een stevige sluitclip. Bovendien is deze emmer 1 liter met deksel zeer vriendelijk in gebruik. Zo zijn de emmers makkelijk te stapelen en op te bergen.

Zwarte emmers online bestellen

U kunt zwarte emmers met deksel gemakkelijk online bestellen. Verpakkingswebwinkel werkt met bulkkortingen. Hoe meer u besteld, hoe voordeliger u uit bent. De prijs voor 1 emmer begint al bij €0,90. Producten worden franco geleverd bij bestellingen van minimaal €750. Bent u op zoek naar een ander soort emmer of een andere kleur? Bekijk dan ons gehele assortiment emmers met deksel.

Selecteer een Afleverpunt

Secured By miniOrange