Levertijd – bezorgservice

Alle bestellingen worden geleverd vanuit ons eigen magazijn. Wilt u een bestelling afhalen? Geen probleem! Stuur ons een mail (info@ikub.nl) en wij regelen het voor u.

Voorraadindicatie bij de producten:

– Voor 14.00 uur besteld volgende dag in huis:

Alle product staan bij normale omstandigheden bij ons in het magazijn op voorraad. De bestelling wordt dan dezelfde dag nog verzonden.

– Wachten op nieuwe voorraad:

Dit komt praktisch nooit voor. Soms zijn er omstandigheden dat een product uitverkocht is en wij op nieuwe voorraad wachten. Wij stellen u daarvan op de hoogte. U kunt voor de levertijd ook contact met ons opnemen.

– Wij doen ons uiterste best om ons aan de bovenstaande levertijden te houden. Met dagen wordt bedoeld: werkdagen. Dit zijn levertijden die onder normale omstandigheden altijd gehaald worden. Het gebeurt wel ééns dat een leverancier een vertraging heeft zodat wij deze levertijd niet kunnen halen. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Bezorging:

Wij zijn aangesloten bij een distributienetwerk die onze bestelling zo netjes mogelijk verzorgen. Het kan soms gebeuren dat er bij hun iets tegenzit waardoor de levertijd niet haalbaar is. Wij doen ons uiterste best om dit zo goed mogelijk op te lossen. Wij vragen hiervoor dan ook uw begrip.

Op al het bovenstaande kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zorgen er voor dat de bestelling zo snel als mogelijk bij u geleverd wordt.

Indien u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij verzenden met de onderstaande transportdiensten:

  1. DHL
  2. Van de Hoef logistiek
  3. Eigen bezorgservice
Verzending

Wij hebben met onze transporteurs de afspraak dat er zo voorzichtig mogelijk wordt omgegaan met de bestellingen. De transporteurs leveren de bestelling af bij de voordeur. Het is niet de bedoeling dat de chauffeur een lange tijd bezig is met het lossen van producten. De chauffeur installeert ook geen producten bij u thuis. Indien u een zwaar of groot product besteld heeft, is het de bedoeling dat de chauffeur even geholpen wordt. Onze transporteur neemt normaal gesproken bij grote en zware producten altijd van tevoren telefonisch contact met u op.

Slechte weersomstandigheden of files:

Bij mindere weersomstandigheden of bij files kan het zijn dat onze transporteurs vertraging hebben bij het leveren, wij vragen hiervoor uw begrip.

Selecteer een Afleverpunt

Secured By miniOrange