Plastic flessen 1 liter wit

Bent u op zoek naar witte plastic flessen met een inhoud van 1 liter? Bij Verpakkingswebwinkel.nl bent u aan het goede adres. Wij verkopen plastic flessen van 1 liter in het wit in grote en kleine hoeveelheden. Hoe groter de hoeveelheid flessen is die u besteld, hoe goedkoper u uit bent. De prijs voor 1 witte plastic fles van 1 liter begint al bij €0,92.

Het gebruik van witte plastic flessen

Deze flessen kunt u voor veel verschillende doeleinden gebruiken, omdat ze onder de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd worden en daardoor geschikt zijn voor zowel de food- als de non-food sector. De witte plastic flessen zijn voorzien van een schroefdop, waardoor de fles goed wordt afgesloten wordt en dus heel betrouwbaar in gebruik zijn.

Private label plastic flessen

Het is ook mogelijk om een private label op uw witte plastic fles te laten maken. Zo kunt u uw eigen branded producten laten maken. Bent u op zoek naar andere maten? Bekijk dan gerust ons aanbod aan plastic flessen in onze webshop.

Als u vragen heeft over onze plastic flessen van 1 liter, dan kunt u ons altijd om vrijblijvend advies vragen. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00.


Enig resultaat

Fles met dop - 1 liter - wit - Verpakkingswebwinkel.nl

Fles 1 liter wit met dop – 1 stuks

 1,62 Info »
Flessen 1 liter wit met schroefdop - 90 stuks - Verpakkingswebwinkel.nl

Fles 1 liter wit met dop – 10 stuks

 10,52 € 0,96 per stuk Info »
Flessen 1 liter wit met schroefdop - 90 stuks - Verpakkingswebwinkel.nl

Fles 1 liter wit met dop – 50 stuks

 51,28 € 0,94per stuk Info »
Flessen 1 liter wit met schroefdop - 90 stuks - Verpakkingswebwinkel.nl

Fles 1 liter wit met dop – 90 stuks

 91,12 € 0,92per stuk Info »

Selecteer een Afleverpunt

Secured By miniOrange