Sausbakjes

Sausbakjes

Bent u op zoek naar sausbakjes? Verpakkingswebwinkel is uw partner in bakjes voor saus vanaf 180ml tot 1000ml. Wij hebben alle bakjes direct uit voorraad leverbaar! Voor 14.00 besteld is morgen in huis!

Voorraad

Wanneer u bij Verpakkingswebwinkels bakjes besteld voor saus of iets dergelijks dan bent u ervan verzekerd dat u dit snel in huis heeft! We leveren alles uit voorraad wat wil zeggen dat als u voor 14.00 besteld heeft, u de volgende werkdag de bakjes in huis heeft! Dit is makkelijk en ideaal en wij streven ernaar om alles in voorraad te houden, zelfs wanneer de fabrieken de voorraad niet kunnen garanderen!

Waarom onze bakjes?

Verpakkingswebwinkel.nl garandeert kwaliteit. Dat is 1. Maar punt 2 is dat u uw producten gewaarborgd in bakjes kunt doen die voor deze doeleinden zijn geschikt. Verpakkingswebwinkel beschikt over een hoge leveringsgraad wat inhoud dat wij voldoen aan de gestelde eisen die deze branche van ons vraagt. Vandaar dat wij de bakjes of potten van 180ml tot 870ml uitsluitend per volle doos verkopen. Wanneer we kleinere aantallen moeten gaan doen dan kan er stof in de dozen komen en dus in uw verpakkingen wat wij niet willen. Dit geldt overigens alleen voor de transparante bakjes die wij hebben. De witte worden veel meer doeleinden ingezet, u kunt hierbij denken aan de technische industrie waar er bijvoorbeeld olie ingaat of iets dergelijks.

Afhaal mogelijk

Wilt u bakjes komen afhalen? Geen probleem, u bent van harte welkom bij ons! De koffie staat klaar en u kunt bij ons ook gewoon pinnen. Een belletje van tevoren is het enigste wat wij op prijs stellen!

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze bakjes?
Neem gerust contact met ons op, geen vraag is voor ons teveel!
Tel: +31 (0) 318 306 614
Mail: info@ikub.nl

  sausbakjes 180ml - Verpakkingswebwinkel.nl sausbakjes 300ml - Verpakkingswebwinkel.nl sausbakjes 365ml - Verpakkingswebwinkel.nl sausbakjes 500ml - Verpakkingswebwinkel.nl sausbakjes 520ml - Verpakkingswebwinkel.nl sausbakjes 870ml - Verpakkingswebwinkel.nl

Sausbakjes 180ml | Sausbakjes 300ml | Sausbakjes 365ml | Sausbakjes 500ml | Sausbakjes 520ml | Sausbakjes 870ml

Selecteer een Afleverpunt

Secured By miniOrange