Groothandel verpakkingen

Verpakkingswebwinkel is uw betrouwbare partner als het gaat om verpakkingen! Groothandel in verpakkingen betekent voor Verpakkingswebwinkel niet dat we perse groot moeten zijn maar vooral betrouwbaar en zorgen dat we uit voorraad kunnen leveren! Dat zijn de drijfveren van onze groothandel verpakkingen. We leveren o.a. emmers, potten, plastic flessen, jerrycans allemaal uit eigen voorraad. Dit zorgt ervoor dat we altijd de volgende werkdag kunnen leveren en daar sturen we samen op.

Diverse soorten verpakkingen

Verpakkingswebwinkel is de online én offline groothandel verpakkingen. Waarom wij uniek zijn? Bijvoorbeeld dit; heeft u op jaarbasis bijvoorbeeld 6000 emmers nodig maar heeft u geen opslagruimte? Wij maken dan samen met u een planning wanneer we hoeveel afleveren. Het komt voor dat we voor klanten 200 emmers per keer afleveren verdeeld over een jaar. Wij ontzorgen de klant niet alleen maar helpen de klant dus ook! En dat is volgens ons wat u wilt! Zullen we eens kennis maken?

Emmers met deksel bestellen

Emmers bestellen met of zonder deksel gaat bij Verpakkingswebwinkel bijna vanzelf! U kunt het zeer gemakkelijk online doen in onze webwinkel, ook kunt u uw bestelling via telefoon doorgeven als u dat wilt. Afhalen van producten behoort ook tot de mogelijkheden! Even een aantal emmers met deksel nodig? Uw groothandel verpakkingen is vanzelf iedere werkdag geopend en u kunt de emmers makkelijk afhalen. Pinautomaat aanwezig! De koffie staat klaar!

Plastic bakjes bestellen

Plastic bakjes is eveneens een product die we uit voorraad leveren. Uw groothandel verpakkingen heeft altijd plastic bakjes op voorraad staan en kan u dus snel helpen. Voor 14.00 besteld is morgen in huis! Lekker makkelijk toch? Wilt u bakjes afhalen? Even een belletje en het is geregeld!

De verpakkingsgroothandel van nederland

Het voordeel van de groothandel verpakkingen is dat u bij de bron koopt. Onze fabrieken draaien voorraad voor de online bestellingen die we vanuit ons magazijn (Midden Nederland) centraal kunnen verzenden of kunnen laten afhalen. U kunt bij ons op factuur kopen, dit is geen probleem. Bij een eerste levering hanteren we de betaling vooraf, volgende bestellingen kunnen na die tijd betaald worden binnen 14 werkdagen.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen of wilt u direct bestellen? Bel of mail ons gerust, geen vraag is voor ons teveel!

Tel: +31 (0) 318 306 614
Mail: info@ikub.nl

Selecteer een Afleverpunt

Secured By miniOrange