Private-labels-Verpakkingswebwinkel.nl

Labels op uw product | Een meerwaarde

Een bekende vraag; wat zit hier precies in? Hoe werkt het? Wat zijn de ingredi├źnten? U kent het wel. Daarom is het belangrijk dat u labels op uw product heeft. En niet alleen daarom, het geeft ook een professionele uitstraling. Dat is wat u wilt en wij kunnen! Is dat allemaal zo ingewikkeld dan? Zeker niet. Geen grote aantallen of tal van verplichtingen waar alles aan moet voldoen maar gewoon de informatie op het label zoals u wilt.

Hoe werkt het?

U kunt kiezen uit een aantal formaten label welke u wenst. Vervolgens levert u een opmaak aan, wat u graag in het label wilt hebben. Wij maken dit voor u op, in een printopzet ter goedkeuring. Wanneer u dan akkoord geeft op deze proefdruk, is alles een feit en kunnen wij de labels produceren.

Formaten en prijzen van labels:

Omdat Ieder label en ieder product een eigen uitstraling en formaat heeft. Leveren wij uitsluitend maatwerk, stuur een mail voor een offerte voor uw labels.

Hoe krijgt u het geleverd?

Wanneer u opdracht geeft om een label te laten maken dan gaat de productie in zijn werk. Meestal bedraagt de looptijd van de labels 5-10 werkdagen. De labels krijgt u in een doosje meegeleverd bij uw bestelling van emmers. Wanneer u geen verpakkingen nodig heeft krijgt u alleen de labels in een doos.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Bel of mail ons gerust.
Geen vraag voor ons is teveel!

T.  +31 (0) 318 306 614
M. info@ikub.nl

Secured By miniOrange