Waarom onze jerrycans?

Jerrycans die u op Verpakkingswebwinkel.nl koopt zijn van 100% gedegen en goedkeurde materiaal gemaakt. Ons assortiment dat steeds uitbreid naar gelang onze klanten wensen is zo samengesteld dat er gemakkelijk een keuze kan worden gemaakt voor een bepaalde maat. Hiermee willen we zeggen dat we stappen hebben in de inhouden van de jerrycans.

Dit doen we bewust omdat er in Nederland een aantal standaarden zijn vastgelegd bij fabrieken die bijvoorbeeld vloeistoffen verwerken wat later in jerrycans gedaan wordt. De meest gangbare maten die we hebben zijn de 5 liter jerrycans met schroefdop en de 10 liter jerrycans met schroefdop.

Zit er verschil in sterktes van de jerrycans?

Dit is meestal niet het geval. Wel wanneer de materialen in bijvoorbeeld Oostblok landen wordt gemaakt tegenover bijvoorbeeld een Nederlandse of Duitse producent. In en om ons land staat kwaliteit en de waarborging daarvan hoog in het vaandel. Echter zit het meeste verschil in jerrycans in de opbouw van het model. Dit is met name de onderzijde, ook wel het fundament genoemd en in de bovenzijde.

De zogenaamde stapelbare jerrycans zijn in dit verband het sterkst, met name voor transport. Echter is er dan altijd sprake van een rechthoekige bovenkant, dit kan soms nadelig zijn voor de presentatie van het product. Qua kracht is er dus niet veel verschil.

Hoe krijg ik jerrycans geleverd?

De wat kleinere bestellingen (tot ongeveer 50 stuks) proberen wij in een doos te doen en die met de normale pakketdienst naar u toe te vervoeren. Echter is een nadeel in het transport van jerrycans wel dat er natuurlijk 5 of 10 liter lucht vervoert word. Weinig gewicht en veel volume dus. We moeten daarom vanaf 50 stuks jerrycans met schroefdeksel overgaan naar transport met distributie.

Dit wil zeggen een groot pakket door een speciaal vervoerders bedrijf. Uiteraard zijn daar wat meer kosten mee gemoeid die beperkt doorbelast worden. We leveren jerrycans met schroefdeksel ook per pallet, dit geldt voor de grotere aantallen, hier proberen we zoveel mogelijk te werken met combinatie ritten zodat we voor beide partijen de kosten voor het vervoer zo laag mogelijk kunnen houden.

Waarom zit er bij de ene wel een zichtstreep en de andere geen op de jerrycans?

Dit is een best veel gehoorde vraag. Ook dit heeft weer te maken met een stuk constructie en gebruik van de jerrycans. De 5 liter jerrycans met schroefdeksel hebben wel een zichtstreep omdat deze vaak worden gebruikt in de food industrie of bij mengbedrijven van een bepaald product. De 10 liter jerrycans met schroefdop worden vaak ingezet voor het verwerken van zogenaamde bulkopslag. Hiermee is de zichtstreep minder noodzakelijk en gewenst. Overigens is het prijstechnisch ook minder interessant om dan nog een 10 liter jerrycan met schroefdeksel af te nemen, 2 kleinere jerrycans van van 5 liter is dan vaak al goedkoper.

Ontdek het totale aanbod jerrycans!

Heeft u nog vragen over onze jerrycans?

Bel of mail ons gerust, we staan u op werkdagen graag te woord!

Selecteer een Afleverpunt

Secured By miniOrange